Fotografie van Kolck
/

Als fotografie je passie is.

 

Fotostudio Transistorstraat 18 in Almere.


Studiofoto's kunnen gemaakt worden voor een witte of grijze achtergrond, uiteraard kunnen deze achtergronden met alle kleuren worden belicht.Ook is Chomokey fotografie mogelijk.
Je kan natuurlijk alle mogelijke combinaties bedenken, foto's van je kinderen, samen met opa en oma, het hele gezin, vrienden en/of vriendinnen shoot of persoonlijke portretfoto's. Alles is mogelijk, er zijn zoveel mogelijkheden!

Er is vooral tijd voor veel plezier, een ontspannen sfeer zorgt immers voor de mooiste foto’s! Daarom werk ik zonder tijdslimiet. Het gaat om het eindresultaat. Kunnen fotograferen zonder tijdsdruk en een ontspannen sfeer, is voor een mooi resultaat erg belangrijk.

Kleding mag zoveel mogelijk gewisseld worden en er kan gebruik worden gemaakt van verschillende probs. 

Na de studiofotoshoot ontvangen jullie ALLE foto's die we gemaakt hebben, bewerkt én in groot formaat. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

Omdat wij voor iedereen de tijd willen nemen werken wij  alleen op afspraak. Na maximaal 2 weken zijn ze klaar en krijgt u de opnames digitaal geleverd.

Prijs indicatie                                                                                                                     

Basis studio opnames €  100,00 incl 4 personen en alle digitale bestanden in hoge resolutie, ongeveer 1 1/2 uur,  meerprijs  per extra persoon € 10,00


                                                                       

Portfolio Studio foto's

 
E-mailen
Bellen
Info