Danny van Kolck
Als fotografie een passie is...

Wie ben ik

Mijn naam is Danny van Kolck, en ik woon in Almere met mijn vrouw, en onze grote kater. Fotografie is mijn grote passie. Ik kan uren bezig zijn met het maken van foto's en het bewerken ervan in programma's zoals Photoshop. Ook vind ik het fantastisch om creatieve fotoshoot thema's te bedenken en uit te voeren.
Hoewel ik vroeger als professioneel fotograaf heb gewerkt, heb ik nu een andere benadering. Mijn carrière bestond voornamelijk uit het fotograferen van  theater producties (waaronder voor het Koninklijk Theater Carré), modellen shoots en bruiloften,. Maar tegenwoordig kies ik alleen nog de meest interessante en leuke opdrachten uit, waardoor ik mijn passie voor fotografie levend houd. Bruiloften is er één van maar alleen als ik het leuk vind.

Momenteel focus ik me op straat fotografie en het werken aan projecten voor vrijwilligersorganisaties die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunen. Ook een doorlopend project "eenzaamheid" is een dankbaar thema om in beeld te brengen. Hoewel ik in het verleden veel commercieel werk heb gedaan, richt ik me nu vooral op werk wat ik leuk vind en natuurlijk vrijwilligerswerk, in de hoop anderen te inspireren en vreugde te brengen met mijn foto's.
Het fotograferen van mensen met een verstandelijke beperking is altijd een rode draad in mijn leven geweest, en het geeft me veel voldoening. Kortom, ik ben een gepassioneerde fotograaf die ervan houdt om mensen vast te leggen, en ik hoop anderen te inspireren en vreugde te brengen met mijn werk.

Danny van Kolck


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn